Ett e-bibliotek från Rösjöskolan

Huset

Det finns ett nyrenoverat hus på Biskopsgatan. Där bor det fyra personer, en ensamstående kvinna bor i en lägenhet. Hon heter Asta och hon har en kattunge som heter Snurre. Det bor också två barnfamiljer i två lägenheter en familj har en pojke Tobbe. Den andra familjen har två pojkar deras namn var Steve och Sammy. I den sista lägenheten bor den som ägde huset, Sten heter han.

Låna bok

De flesta böcker går att låna i flera olika format. Vill du veta mer om det kan du klicka på hjälp längst upp till höger för att läsa om dessa.
Annars är det bara att klicka på ladda ned.

pdf

LADDA NED
Statistik: 1 visningar denna vecka. 253 visningar totalt. Artikelnr: huset-6 Kategori: Författare:

Beskrivning

Övrig information
Antal sidor

Årskurs

Åk 5

Ljudbok

Boklån35 nedladdningar
Publicerad 24 juni, 2014

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Huset”