Ett e-bibliotek från Rösjöskolan

Monstret – Hemligheten i källaren

Boken handlar om Erik och Rudolf, som är två skolbarn. En dag hör de konstiga ljud från golvet. De blir nyfikna och undersöker vad det kan vara, är det bara en råtta eller är det något helt annat? Kanske till och med ett monster?

Låna bok

De flesta böcker går att låna i flera olika format. Vill du veta mer om det kan du klicka på hjälp längst upp till höger för att läsa om dessa.
Annars är det bara att klicka på ladda ned.

pdf

LADDA NED
Statistik: 1 visningar denna vecka. 126 visningar totalt. Artikelnr: den-magiska-dorren-hemligheten-i-kallaren Kategorier: , , Författare:

Beskrivning

Övrig information
Antal sidor

Årskurs

Åk 4

Ljudbok

Boklån12 nedladdningar
Publicerad 11 november, 2013

Recensioner (1)

Recensioner

1. :

Vad du skriver bra! Det är mycket lätt att följa när du skriver med talstreck! Vilka söta figurer på framsidan!

Skriv en recension